Veni, Vidi, Vici!

Één van de specialiteiten van DITB zijn haar marketing (en communicatie) gerelateerde diensten. Hierbij is het operationeel uitdenken van de strategie achter het Brand Management voor een merk cruciaal. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van een representatieve website, activiteiten op sociale media en het creëren van campagnes vanuit deze communicatiekanalen om de doelgroep aan te spreken en te werken aan de merkbekendheid bij de consument door middel van het visualiseren van het merk. 

Wat we voor je kunnen betekenen. Heb je ff?

  • Het inrichten van uw website, sociale media en andere online platformen (op basis van een effectieve 'customer journey' en a.d.h.v. een huisstijlhandboek)
  • Het SEO-optimaliseren van je website aan de hand van het (her)schrijven van huidige en nieuwe content (landingspagina's, alt-text, headingstructuur, meta-tags, etc.)
  • Het bouwen van een effectieve sales funnel op zowel je website als door middel van een aanvullende advertentiestrategie (voor het genereren van leads en stimuleren van conversies)
  • Het ontwikkelen van een toepasselijke contentkalender en het bedenken en ontwerpen van de maandelijkse content voor al uw online communicatie. 
  • Het inrichten en opzetten van (SEA en social) advertentiecampagnes (o.a. search, display, shopping en Youtube, Facebook, Instagram en LinkedIn
  • Het ontwerpen en initiëren van online en/ of offline marketing campagnes (op basis van de marketing voorschriften van uw Brand Management strategie en consumenten analyse)

Voor voorbeelden van dergelijk geleverd werk verwijs ik je graag naar het DITB-portfolio, die je altijd hier kunt aanvragen.

 

Social media

Customer journey & SEO-optimalisatie

Google advertenties

Sales funnel